Dakrenovatie

Dakisolatie

Uw dak is verantwoordelijk voor 20 tot 30 warmteverliezen. Het renoveren van een dak is een baan die vaardigheden en knowhow vereist. Bij ImmoNov zijn we er trots op dat we echte expertise hebben op het gebied van dakrenovatie.

Voor alle renovatie- en isolatiewerkzaamheden, daken, muren en vloeren zorgt ImmoNov voor de volledige renovatie en garandeert u een kwaliteitswerk. Uw tevredenheid is onze beste advertentie. Een van de doelen van een dak renovatie is dat u altijd genieten van een aangename warmte in alle kamers van uw huis en aanzienlijk verminderen van uw stookkosten.

We gebruiken alleen materialen van topkwaliteit voor alle isolatiewerkzaamheden, waaronder glaswol en polyurethaan met erkende merken Recticel of Isover.

Een van onze prestaties

Structuur van een nieuw dak

Structuur van een nieuw dak

het vervangen van tegels op hellend dak

het vervangen van tegels op hellend dak

Isoleren van een dak

Isoleren van een dak

Nieuw zwart dak

Nieuw zwart dak

Wat is de isolatiestandaard voor daken?

Dakrenovatie in Brussel

Is je dak geïsoleerd genoeg? Als in de winter bij koud weer, de sneeuw smelt snel, het is een slecht teken en uw dak moet zeker een renovatie en opnieuw geïsoleerd. DVerticale of longitudinale sporen van gesmolten sneeuw zijn ook een teken van thermische bruggen op de frames.

De PEB-regelgeving in Brussel voorziet in een verplichting om daken te isoleren, maar heeft slechts gevolgen voor een deel van de woningvoorraad van Buxelles. Alleen gebouwen waar bouw- of transformatiewerkzaamheden worden uitgevoerd, vereisen een bouwvergunning.

Isolatienorm in Vlaanderen

De minimumnorm – R-waarde van 0,75 m2K / W (Kelvin vierkante meter per Watt).

Heeft u een onverwarmde en onbewoonde zolder met geïsoleerde vloeren? Dan telt het als een geïsoleerd dak. Voor meer informatie over isolatie en dakrenovatie u altijd contact met ons opnemen! Is je plafond geïsoleerd? Dit geldt alleen als de isolatie zich uitstrekt over het gehele plafond en de R-waarde ten minste 0,75 m2K/W bedraagt. Daken boven 2m2 worden aangetast

Wat kan ik doen?

Neem contact met ons op om een thermische balans uit te voeren. We analyseren de huidige staat van isolatie van uw dak en kiezen samen de juiste oplossing om u honderden euro’s verwarming te besparen.

 

 

Immonov